Wat is het onbetaalbare rendement ? Value for money....

Dat is zeker in deze tijd een belangrijke vraag.

Wat kan mijn inbreng opleveren ?

Een paar voorbeelden

 

 

Energizer

Contact met het publiek, interactie, mensen inspireren dat is het handelsmerk en het handelswerk van Arnold Schellens.

 

 Het is alom onderzocht en bewezen : door even op een totaal andere manier bezig te zijn tijdens een bijeenkomst wordt de input daarna een stuk hoger. Alleen maar sprekers met een powerpoint zijn "killing" voor de concentratiespanne van Uw publiek.

Met name "doe" dingen werken heilzaam en stimulerend helemaal als ze ook nog eens verweven worden met de thematiek van de bijeenkomst......

Ze zorgen voor beklijvende herinneringen en hebben een bijzonder effect wat heel moeilijk in Euro's is uit te drukken.......

 

 

 

 

Dagvoorzitterschap:

 

 

Een dagvoorzitter is heel bepalend voor de inhoud en sfeer van een bijeenkomst. De balans tussen inhoud en luchtigheid vind ik belangrijk.

Het is een vak apart. Luisteren, de juiste vragen (laten) stellen, tijd bewaken, publiek erbij betrekken. EÚn van de grote voordelen van een externe dagvoorzitter is de neutrale positie t.o.v. de organisatie.. Door een externe dagvoorzitter aan te trekken laat de organisatie zien dat ze investeert in kwaliteit.

 

 

 

 

 

 

 

 

Training:

Een meetbaar eindresultaat afhankelijk van de doelstelling:

Deelnemers ontwikkelen competenties die het bedrijfsresultaat be´nvloeden.

 

Personeelsbijeenkomst:

 

Arnold Schellens geeft advies over opzet en uitvoering. Is zelf ˇˇk uitvoerend en kan ervoor zorgen dat een congres "loopt" en voorzien wordt van prikkelende elementen. Dit alles maakt van een relatief "kleine"bijeenkomst een efficiŰnt hoogrendabel gebeuren.