K I C K   O F F        T N T     B E N E L U X
"everybody needs somebody"

in de vroege  zomer van 2011 gaat TNT Express verder als zelfstandig bedrijf. De kick off  voor de Benelux vindt plaats op de vestiging van TNT op het industrieterrein  in Boom  Belgie.

Een grote expeditiehal is voor deze gelegenheid omgetoverd tot een heus theater met een podium "in the round ".

's Ochtends zal de nieuwe directeur zichzelf en de te volgen koers voor het nieuwe bedrijf presenteren.

De opdrachtgever vraagt Arnold Schellens enerzijds om de bijeenkomst te verlevendigen met muzikale energizers die anderzijds metafoor moeten zijn voor het feit dat alleen met teamwork echt iets te bereiken is.

Op de stoelen van de gasten liggen bij binnenkomst al allerlei verschillende percussie-instrumenten klaar. Arnold opent de bijeenkomst door iedereen meteen in beweging te brengen en de instrumenten te laten horen. Eerst is er een chaotische maar hilarische kakafonie van geluid, maar al snel komt er assistentie op het podium. Drie percussionisten zorgen voor een coherente muzikale "groove" uitgevoerd door het publiek.

Na deze opening volgen nog twee intermezzo's waarbij er sprake is van een opklimmende spanningsboog.

Tijdens intermezzo twee komt beatboxer "little future"  het podium op om te zorgen voor een extra ritme en een paar prachtige solo's.

Tijdens de finale gaat iedereen mee in de zanglijn van everybody needs somebody en als klapper komt de Amsterdamse rapper KAMIKAZI meedoen met enkele freestyle lijnen en teksten speciaal voor dit evenement gemaakt....